Megrendelőink számára az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk

 

szolgaltatas 1 szakforditas

Szakfordítás

Orvosi, gyógyszerészeti, vegyipari, élelmiszeripari, jogi, üzleti, gazdasági, pénzügyi, illetve műszaki szakterületeken vállalunk szakfordítási megbízásokat. A fordításokat kivétel nélkül fordítói végzettséggel rendelkező szakfordító kollégáink készítik, akik az adott szakterületen hosszú évek tapasztalatát tudhatják maguk mögött. A fordítások pontosságát és minőségét fordítóink felkészültsége és szakmai tudása garantálja.

szolgaltatas 2 szakmai es nyelvi lektoralas

Szakmai és nyelvi lektorálás
Az elkészült fordításokat anyanyelvi lektoraink összevetik a forrásnyelvi szöveggel, elsősorban nyelvi, stilisztikai valamint terminológiai szempontból és javítják, módosítják a célnyelvi szöveget, amennyiben szükséges. Ezen szolgáltatásunkat elsősorban nyilvánosságra hozatal céljára szolgáló, publikálásra szánt szövegek (honlap tartalmak, brosúrák, prospektusok, katalógusok, használati útmutatók, marketing anyagok stb.) esetében ajánljuk ügyfeleink figyelmébe.

szolgaltatas 3 surgos forditas

Sürgős fordítás kedvező árakon
Sürgős határidős fordítások elkészítésénél is megrendelőink igényeit tartjuk szem előtt, éppen ezért a fordítandó dokumentum paramétereitől függően a felár nem minden esetben kerül felszámításra.

szolgaltatas 4 szovegformazas.1

Szövegformázás
Ha a forrásnyelvi szöveget szerkeszthető formátumban kapjuk meg, az elkészített fordításokat az eredetivel megegyező formátumban szállítjuk. Optikai karakterfelismerő szoftvereink segítségével a nem szerkeszthető formátumban rendelkezésünkre bocsátott pdf, jpg vagy egyéb formátumú (például szkennelt) szövegeket is fel tudjuk dolgozni, ennek köszönhetően a fordításokat az eredetihez hasonló elrendezésben, a formázás megtartásával készítjük el annak érdekében, hogy a célnyelvi szöveg mindenhol könnyen beazonosítható legyen.

szolgaltatas 5 szallitas

Szállítás igény szerint
Az elkészült anyagok szállítása megrendelőink igényei szerint történhet e-mailben, faxon, postai úton, CD-n vagy más adathordozón. A fordítások személyes átvételére is biztosítunk lehetőséget budapesti irodánkban (1015 Budapest, Batthyány utca 59. I. emelet 2.) munkanapokon 9 és 17 óra között.

szolgaltatas 6 titoktartas.2

Titoktartás
Minden megrendelőnk számára garantáljuk, hogy cégünk munkatársai, valamint az általuk megbízott szakfordítók a munkavégzés során tudomásukra jutott adatokat és információkat bizalmasan kezelik. Igény szerint titoktartási nyilatkozatot írunk alá.


szolgaltatas 7 archivalas.2Archiválás
Az elkészült fordításokat a forrásnyelvi anyagokkal együtt archiváljuk, így azok később könnyedén visszakereshetőek. Amennyiben bizalmas anyagokról van szó vagy az archiválásra valamilyen oknál fogva nincsen szükség, megrendelőink kérésére a projektek befejezését követően természetesen töröljük adatbázisunkból a forrás- és célnyelvi dokumentumokat.