A LinguaMED 2001 Kft. fordítóirodaként 2001 óta nyújt professzionális és minőségi szakfordításokat cégek, intézmények és magánszemélyek részére. Kiemelt szakterületeink közé tartozik az egészségügy, orvostudomány, gyógyszerészet/gyógyszeripar, biológia, biotechnológia, kozmetikai ipar, vegyipar, élelmiszeripar, illetve a hozzájuk kapcsolódó határterületek.

Ügyfélkörünk elsősorban az egészségügy területén működő cégekből, intézményekből és egészségügyi szakemberekből áll. Legfőbb törekvésünk, küldetésünk és alapelvünk professzionális és minőségi szakfordítások készítése és egyéb kiegészítő nyelvi szolgáltatások nyújtása ügyfeleink számára. A fordítások minősége elsődleges számunkra, éppen ezért kizárólag képesítéssel rendelkező szakfordítókkal dolgozunk együtt, akik elsősorban az egészségügy területén rendelkeznek megfelelő végzettséggel: orvosok, gyógyszerészek, biológusok, vegyészek, kémikusok, pszichológusok. Egyéb szakterületeken, illetve az egészségügyet is érintő határterületeken szakfordítói végzettséggel rendelkező jogászok, mérnökök, informatikusok, közgazdászok, marketing szakemberek közreműködésével készülnek a fordítások. Szakfordítóink szakmai képesítésén felül kiemelt hangsúlyt fektetünk nyelvi képességeikre, hiszen a kettő együttesen járulhat csak hozzá a megbízható minőségű, minden szakmai és nyelvi követelményt kielégítő szakfordításokhoz.

A minőséget gondosan kiválasztott szakfordítói csapatunk, az élvonalbeli szoftveres megoldások fordítási folyamatba történő integrálása, valamint a többszintű minőség-ellenőrzés garantálja. Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan lépést tartsunk a technológiai fejlődéssel, és a legújabb vívmányokat előzetes tesztelést követően beépítsük a mindennapi munkavégzésbe, legyen szó projektmenedzsmentről, fordítástámogató szoftverről, terminológia-kezelésről vagy kiadványszerkesztésről. A technológiai aspektus mellett kiemelt figyelmet fordítunk az átlátható, hatékony és ügyfélközpontú projektmenedzsmentre, és szolgáltatásainkat mindig rugalmasan igazítjuk ügyfeleink aktuális igényeihez. Ennek szerves részét képezi szolgáltatásaink és a minőség folyamatos fejlesztése ügyfeleink visszajelzései alapján.

A kiváló minőség elengedhetetlen alappillére továbbá az alvállalkozókkal történő hatékony együttműködés, így kiemelt figyelmet fordítunk a következőkre: átlátható pénzügyi rendszer, pontos és határidőben történő pénzügyi teljesítések, az alvállalkozók képességeinek és készségeinek pontos ismerete, valamint a folyamatos visszajelzések az elkészített munkákról.

Elkötelezetten dolgozunk azért, hogy nyelvi szolgáltatóként segítsük ügyfeleink munkáját, illetve a hatékony és gördülékeny munkafolyamatok révén a teljes fordítási folyamat során támogatást nyújtsunk. Igazi csapatjátékosok vagyunk: legfőbb célunk, hogy partnereink munkájához szoros együttműködésben járuljunk hozzá kiemelkedő ár-érték arányú, professzionális és színvonalas szakfordítási szolgáltatásainkkal.